Monday, September 9, 2013

YUMMYYYYY... Easy Meals You Can Make With the Cr*p You Have Laying Around Your Place


Cacio & Pepe Pasta




What You Need: Noodles, butter, and cheese
Meet Rome's version of a late-night snack. Boil half a box of pasta until it's al dente, drain it, and reserve 1/2 cup of pasta water. Melt 3 tablespoons of butter in a large skillet over medium heat. Stir in 1 tablespoon of black pepper. Pour in the pasta water and bring it to a simmer. Add the pasta and 1 cup grated Parmesan cheese. Toss until it's evenly coated. This technically serves two, if you have superhuman self-restraint.



O que você precisa: macarrão, manteiga e queijo

Conheça a versão de um lanche de fim de noite, em Roma. Ferva meia caixa de macarrão até que esteja al dente, escorra e guarde 1/2 de água do macarrão nu copo. Derreta 3 colheres de sopa de manteiga em uma frigideira grande em fogo médio. Misture 1 colher de sopa de pimenta preta. Despeje a água do macarrão e trazê-lo para ferver. Adicione o macarrão e 1 copo de queijo parmesão ralado. Atire até que ele é revestido uniformemente. Esta técnica serve duas pessoas, se fores alguém que não come muito claro !


COZY PEA SOUP



What You Need: An onion, yogurt, and peas

This one is equally delicious served hot or chilled. Sauté half a chopped onion and 1/2 teaspoon dried tarragon (you can also use basil, parsley, or pretty much any dried green herb in your spice rack) in 1 tablespoon olive oil over medium heat. Once the onion is translucent, pour in two cans of chicken or vegetable broth and bring to a boil. (Don't have broth? Water works too, but is less flavorful.) Add a bag of frozen peas (reserving a small handful) and simmer for five minutes. Transfer the mixture to a blender and whiz until smooth. Pour the soup back in the pot, stir in 1/2 cup yogurt, toss in the handful of reserved peas, and season with salt and pepper.




O que você precisa: uma cebola, iogurte e ervilhas


Este é igualmente delicioso servido quente ou gelado. Refogue meia cebola picada e 1/2 colher de chá de estragão seco (você também pode usar manjericão, salsa, ou praticamente qualquer erva verde seca em sua prateleira de temperos) em uma colher de sopa de azeite de oliva em fogo médio. Uma vez que a cebola ficar translúcida, despeje duas latas de galinha ou caldo de legumes e deixe ferver. (Não tem caldo? Água funciona também, mas é menos saboroso.) Adicionar um saco de ervilhas congeladas (reservando um pequeno punhado) e deixe ferver por cinco minutos. Transfira a mistura para um liquidificador e whiz até ficar homogêneo. Despeje a sopa de volta na panela, misture 1/2 copo de iogurte, misture em um punhado de ervilhas reservadas e tempere com sal e pimenta.




AVOCADO QUESADILLA






What You Need: An avocado, cheese, and tortilla
Because avos are our soul-mate food. Mash half of one with the juice of half a lemon or lime and a good pinch of salt. Melt some butter in a small saucepan over medium heat and place a corn or flour tortilla down in the saucepan. Sprinkle 1/4 cup grated cheddar across the surface and cook until it's melted. Quickly spread the avocado across one half of the tortilla. Turn off the heat and fold the tortilla in half, pressing down so the melted cheese glues it together. Top with salsa.




O que você precisa: Um abacate, queijo e tortillas


Porque avos são nosso alimento da alma gêmea. Amasse metade de uma com o suco de meio limão ou lima e uma boa pitada de sal. Derreta um pouco de manteiga em uma panela pequena em fogo médio e coloque um milho ou farinha tortillas para baixo na panela. Salpique 1/4 de xícara de queijo cheddar ralado em toda a superfície e deixe cozinhar até que esteja derretido. Espalhou-se rapidamente o abacate em uma metade da tortilla. Desligue o fogo e dobre a omelete ao meio, pressionando para que as colas queijo derretido juntos. Top com salsa.




1 comment:

  1. All look great, sure it's very good :)

    Kisses
    http://chicnel.wordpress.com/

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